Deze algemene voorwaarden en de inhoud kunnen te allen tijde door De Modebar gewijzigd worden. De Modebar is niet aansprakelijk voor de gevolgen van fouten in/op haar website. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt gedurende de aangegeven looptijd.

Bestellingen
Door het plaatsen van een bestelling geeft de koper te kennen dat hij of zij akkoord gaat met de algemene verkoopvoorwaarden van De Modebar. De prijzen die vermeld staan in de webwinkel zijn inclusief B.T.W.

De prijs
Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in BTW‑tarieven.

Levering
De Modebar zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten en bij de beoordeling van aanvragen tot verlening van diensten. Als plaats van levering geldt het adres dat de koper aan het bedrijf kenbaar heeft gemaakt.. Goederen worden geleverd conform de wettelijk in Nederland geldende bepalingen aangaande verkoop op afstand. De Modebar is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven woonadres.

U dient uw juiste adres en eventuele wijzigingen hierop, tijdig aan De Modebar door te geven.Indien u verhuisd bent en dit niet aan De Modebar
heeft kenbaar gemaakt, dan geldt een bezorging aan het laatste aan De Modebar kenbaar gemaakte huisadres als een geldige bezorging. De Modebar is niet aansprakelijk voor eventuele schade welke u mocht lijden doordat de bezorging niet op uw werkelijke adres heeft plaatsgevonden. Door De Modebar geaccepteerde bestellingen zullen zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 30 dagen worden uitgevoerd tenzij een langere leveringstermijn is afgesproken. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de koper hiervan uiterlijk een maand nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De koper heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. Indien de geleverde zaak niet overeenstemt met hetgeen was overeengekomen en deze niet-conformiteit een gebrek is in de zin van de regeling van de productaansprakelijkheid, dan is De Modebar niet aansprakelijk voor de daaruit voortvloeiende gevolgschade.

Betaling
Betalen bij De Modebar kan via de elektronische betalingsmogelijkheden, die worden aangeboden via het online betaalsysteem. De betaling van een bestelling geschiedt altijd vooraf. De bestelling wordt pas verzonden na ontvangst van het verschuldigde bedrag. Wanneer de betaling niet binnen een periode van veertien dagen is voldaan wordt de bestelling geannuleerd. De koper heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte- of vermelde betaalgegevens onverwijld aan de ondernemer te melden.

Veiligheid en betalen
Zodra u kiest voor Elektronisch betalen dan gebeurd dat via het externe- en gecertificeerde bedrijf. Om de veiligheid van het bestelproces te garanderen worden alle gegevens inclusief naam, adres en bank – gecodeerd opgeslagen op een Secure Server. Zodoende zijn alle bank- en adresgegevens beveiligd in het bestelsysteem van De Modebar. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens veilig worden opgeslagen door het gebruik van Secure Socket Layers (SSL), het meest geavanceerde beveiligingssysteem voor Internet om uw gegevens te beschermen.

Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door De Modebar gebruikt en worden niet aan derden kenbaar gemaakt, tenzij dit noodzakelijk is.
Op onze privacy polisy wordt precies uitgelegd waar uw gegevens voor worden gebruikt.

Contact
De Modebar streeft ernaar om u optimaal koopgemak te bieden. Onze webwinkel en onze klantenservice zijn erop gericht u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het winkelen. Heeft u suggesties, vragen of klachten over onze producten of service? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Zo kunt u ons bereiken:
Voor vragen over uw bestelling, betaling, ruiling of retournering kunt u contact opnemen met onze klantenservice:
klantenservice@demodebar.nl
Telefoon: 074 700 2112 / 06 29805079 – Ma t/m Vrij 10:00 – 17:00 uur

Annuleren
Binnen 24 uur, nadat de bestelling is geplaatst, heeft u de mogelijkheid deze te annuleren mits de bestelling nog niet is verstuurd. Deze annulering kunt u doorgeven per e-mail.

Retouren
Mocht u niet tevreden zijn met (een deel van) uw aankoop, dan heeft u het recht de artikelen binnen veertien (14) dagen na aflevering aan De Modebar te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de artikelen in de originele verpakking, ongebruikt en voorzien van kaartjes worden geretourneerd. U mag het artikel uiteraard wel uit de verpakking halen om het te bekijken en te passen. De factuur is uw garantiebewijs. Zonder de factuur of een kopie hiervan kan er geen creditering plaatsvinden.

U kunt uw retourzending voldoende gefrankeerd sturen naar:
De Modebar
Wemenstraat 17
7551ET

LET OP: Bij het retour zenden naar De Modebar zijn de verzendkosten voor rekening van de koper. De goederen kunnen enkel en alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en originele verpakking, ze moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt, gewassen of gedragen zijn.

Garantie
Wanneer het product beschadigd is wegens normale slijtage kunnen wij dit helaas niet vergoeden.
Klachten waar wij geen vergoeding voor kunnen bieden zijn:
-normale slijtage van zolen en hakken
-kale neuzen bij schoenen door normale slijtage van buitenaf
-beschadiging aan de hiel
-door verkeerd of intensief gebruik veroorzaakte gebreken
-afgeven en verkleuring van schoenen en kleding
-pillen van kleding en schoenen
-gebreken ontstaan door wassen of drogen
-gebreken ontstaan door externe invloeden, bijvoorbeeld wrijving, scherpe voorwerpen of chemicaliën
-artikelen die vanwege het model lichamelijke ongemakken veroorzaken, bijvoorbeeld zweten of blaren.

Copyright
Het is niet toegestaan beeld- en/of tekstmateriaal te gebruiken of te kopiëren.

BTW NR: NL 125983682Bo1 KVK NR: 62280821 By Stratton Montez

0

Start typing and press Enter to search